ХЕГРА Д / HEGRA D

ХЕГРА Д / HEGRA D

ул. Ямболен 12
Ямбол,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: ХЕГРА Д / HEGRA D
Адрес: Ямбол, ул. Ямболен 12
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
E-mail: text to image
Отрасъл: Други мебели
Дейност:

Матраци

Ключови думи: матраци, матрак, легла, спални, мебели

За нас

ХЕГРА Д ООД е българо - норвежко дружество, наследник на богатите традиции в мебелното производство на Мебел Ком Ямбол.
Изделията ни съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката им, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства.
Съобразили сме модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречния външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака - здравословен и спокоен сън.
Производството на матраците се базира на модерната поточна линия на фирма Spull Швейцария.
Освен традиционните за българския пазар матраци тип Бонел ние предлагаме и матраци от типа Pocketed Springs, изработени по съвършено нова за България технология.
ХЕГРА Д ООД изработва легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане. Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът Матрак върху матрак, характерен със стабилната си конструкция и високи функционални показатели.
ХЕГРА Д ООД желае да разшири своето пазарно присъствие и стартира пилотна преференциална програма с идеята да намери своите партньори, работещи в областта на проектиране и комплексно обзавеждане, като освен доказаното качество на своите изделия, предлагаме гъвкава финансова политика и удобни за търговците юридически и бизнес условия при бъдещо - сътрудничество.




 

Открийте ни в Google+